Redactie
Redactie Koffiesalon 15 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Your Coffee

Zin in een bakkie pleur of lekkere lunch? Dan ben je bij Your Coffee in Hilversum aan het juiste adres.

Your Coffee is anders dan de meeste koffietentjes en lunchrooms. Geen standaard interieur dat klakkeloos wordt overgenomen van andere zaken en hippe koffies op het menu omdat ze hip zijn, maar vooral kwaliteit en oog voor detail.

Zo staan er weliswaar tien verschillende koffies op het menu, maar allen worden met kennis en kunde gezet. Ook maken ze heerlijke verse sapjes, taarten, broodjes, salades en ontbijt. Extra fijn is dat op de kaart staat aangegeven welke gerechten allergenen bevatten en er altijd een aantal gluten- en lactosevrije opties zijn.

Het leukst is misschien wel de manier van bestellen: via een briefje die je in een bal stopt, die vervolgens via een buis richting de bar rolt!

Ook vinden we het een pluspunt dat er rekening wordt gehouden met de allerkleinsten. Zo is er een aparte plek voor de kinderwagen en is de bovenste verdieping speciaal voor kinderen ingericht tot speelplek!

Tot slot een ander handigheidje: ook studerende en werkende bezoekers zijn meer dan welkom. Er zijn zelfs bureaus, waar je urenlang aan kunt werken.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox 🥘

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Your Coffee
Sluiten