Culy
Culy Koffiesalon 15 jan 2016

Your Coffee

Zin in een bakkie pleur of lekkere lunch? Dan ben je bij Your Coffee in Hilversum aan het juiste adres.

Your Coffee is anders dan de meeste koffietentjes en lunchrooms. Geen standaard interieur dat klakkeloos wordt overgenomen van andere zaken en hippe koffies op het menu omdat ze hip zijn, maar vooral kwaliteit en oog voor detail.

Zo staan er weliswaar tien verschillende koffies op het menu, maar allen worden met kennis en kunde gezet. Ook maken ze heerlijke verse sapjes, taarten, broodjes, salades en ontbijt. Extra fijn is dat op de kaart staat aangegeven welke gerechten allergenen bevatten en er altijd een aantal gluten- en lactosevrije opties zijn.

Mijn dag is weer goed! #coffee #cappucino #love

A photo posted by Rutger Bakt (@rutgerbakt) on

Het leukst is misschien wel de manier van bestellen: via een briefje die je in een bal stopt, die vervolgens via een buis richting de bar rolt!

Ook vinden we het een pluspunt dat er rekening wordt gehouden met de allerkleinsten. Zo is er een aparte plek voor de kinderwagen en is de bovenste verdieping speciaal voor kinderen ingericht tot speelplek!

Tot slot een ander handigheidje: ook studerende en werkende bezoekers zijn meer dan welkom. Er zijn zelfs bureaus, waar je urenlang aan kunt werken.

#after #workout #snack #fun #friends #hurry

A photo posted by NJ Johnson (@nj.johnson) on

#nieuw in ons proef de dag menu 'feta salade met rode bietencouscous, gegrilde groenten en walnoot'. Lekker met #speltbrood #lowcarb #vegan #hilversum #yourcoffee #healthylunch

A photo posted by Your Coffee (@your_coffee_hilversum) on

It's study time again, there are worse ways to do it? #brainfood #roastveggies #spelt #nevertooldtolearn #ontwikkelingspsychologie #sph

A photo posted by Shiva (@shivazcooking) on

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Your Coffee
Sluiten