Redactie
Redactie Restaurants 13 mrt 2016
Leestijd: 1 minuut

Walter Benedict

Wie houdt van een ongedwongen sfeer, gewoonweg lekker eten en vriendelijke bediening is bij Walter Benedict in hartje Den Haag aan het juiste adres. 

Het interieur is zoals in een Franse bistro (met gezellige ronde tafeltjes en houten stoeltjes) en de sfeer is warm, relaxt en ongedwongen.

Iedereen is hier welkom, of je nu komt voor slechts een kopje koffie of een uitgebreid diner met vrienden.

‘s Ochtends gaat de zaak open voor koffie en een snel of slow ontbijtje met een croissant, eitje, yoghurt of broodje.

Naar mate de dag vordert kun je al deze heerlijkheden blijven bestellen (denk avocado op toast, eggs bennie en ga zo maar door), maar ook rijkelijk belegde broodjes (gerookte rib-eye met truffelmayo, gerookte makreel en vitello tonnato), soepen en salades.

Daarbij is er ook een aantal ‘luxere’ lunchgerechten te bestellen als steak tartare, een burger en ceviche.

Op de avondkaart vind je bijna al onze favorieten: van steak tartare tot charcuterie, steak frites, mosseltjes, côte de boeuf en confit de canard. Om het feest compleet te maken kun je er ook heerlijke bijgerechten bij bestellen zoals frietjes, gegratineerde cèpes en kropsla met vinaigrette. En ja, ook toe kan je je geluk niet op (denk moelleux au chocolat, panna cotta van yoghurt en een kaasplankje).

De prijzen zijn allemaal goed te doen en passen precies in het straatje van een bistro-café. Broodjes gaan voor gemiddeld €6,- de keuken uit, de grotere lunchgerechten kosten rond de €11,- en ‘s avonds heb je voor gemiddeld €19,- een heerlijk hoofdgerecht.

Walter Benedict is maandag tot en met zondag van 09.00 tot 23.00 geopend. Kijk op de website voor het menu en meer informatie. 

Foto’s door Katja Rupp.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.