Redactie
Redactie BBQ, Grill 15 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Vaca Negra

Vleesliefhebbers in Zwolle kunnen hun hart ophalen bij Vaca Negra aan de Melkmarkt. Hier geniet je van Argentijnse steaks, steak tartare, picanha, kreeft en meer. 

Bij Vaca Negra is de keuze reuze. De kaart is ontzettend groot, maar dat is wat ons betreft alleen maar een nadeel omdat daardoor het kiezen ontzettend lastig wordt. Er staan namelijk zó veel lekkere dingen op, dat het water ons gelijk in de mond loopt.

Geniet bijvoorbeeld vooraf van empanadas of cazuela (een Argentijnse boerensoep met maïs, rundvlees en pompoen), maar zorg dat je genoeg ruimte overhoudt voor het hoofdgerecht.

Daar heb je namelijk de keuze uit de lekkerste vis (kreeft, gamba’s, gegrilde zalm), maar vooral het vlees steelt de show. Van picanha tot ossenhaas en van spareribs tot cote du boeuf, elk deel van de koe lijkt hier wel vertegenwoordigd. En kun je echt niet kiezen? Ga dan voor de mixed grill.

Bij het vlees krijg je standaard chimichurri, maar je kunt er ook nog andere sauzen bij bestellen als béarnaise-, Roquefort- en paddenstoelensaus. Als bijgerecht ga je voor frietjes, de groente van de dag en een maïskolf.

Vaca Negra is zeven dagen per week geopend vanaf 17.00. Kijk op de website voor het menu en meer informatie. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.