Redactie
Redactie BBQ, Grill 6 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

The Louisiana Lobstershack

Met een passie voor New Orleans opende Fausta Albers The Louisiana Lobstershack in Haarlem. Hier kom je voor cocktails, speciaalbier en natuurlijk… kreeft! 

In Nederland zijn restaurants gespecialiseerd in kreeft nog niet helemaal ingeburgerd, maar daar lijkt verandering in te komen.

Bij The Louisiana Lobstershack draait het om de keuken van New Orleans, wat je het beste kunt omschrijven als een smeltkroes van culturen. Afrika, Frankrijk, de Cariben en Amerika komen bij elkaar en dat proef je op je bord.

Zo vind je op het menu hun specialiteit (een hele of halve kreeft, gepocheerd of gegrild), maar ook burgers, steak, jamabalaya, gumbo en meer. Als bijgerecht kun je kiezen uit uit coleslaw, (zoete aardappel) frietjes, maïskolf, een simpele salade of dirty rice.

Voor een hele kreeft met gesmolten boter, friet en coleslaw betaal je €27,50 en de rest van de gerechten kosten gemiddeld €15,-.

Tot slot zijn ze bij The Louisiana Lobstershack dól op goede muziek en ze organiseren dan ook regelmatig avonden met live muziek. Kijk op de website voor meer info.


Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.