Redactie
Redactie Restaurants 26 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

The Commons in Amsterdam-West: shared dining en cocktails

Goed nieuws! Amsterdam is een tweede vestiging van restaurant The Commons restaurant rijker. In Amsterdam-West kun je na 18:00 uur terecht voor het populaire shared dining concept en een lekkere cocktail. Het restaurant heeft een internationale vibe en staat bekend om de gastvrijheid.

Het concept van de Commons is gericht op het samenbrengen van verschillende soorten mensen. De tafels zijn dan ook zo opgesteld dat je gemakkelijk aan de praat raakt met je buren.

Ook de naam (The Commons) is geïnspireerd op samenkomen en op alles wat wij als mensen gemeen hebben.

Bron: The Commons

Van vegan tot vette burger

De keuken van The Commons heeft dan ook aan íédereen gedacht. Het internationale menu is er zowel voor de plantaardige eter als voor de vlees- en viseter. Van Scandinavische vispotjes tot aan geroosterde bloemkool van de Balkan en burgers.

Ook voor een vette hap ben je bij The Commons aan het goede adres. Hamburgers, frietjes en pizza zijn voor altijd guilty pleasures, en bij The Common begrijpen ze dat. Voor een hoofdmenu betaal je tussen de € 11,- en € 12,- euro en voor de small plates betaal je tussen de € 5,- en € 7,- euro. Betaalbaar lekker dus.

Burgers en snacks bij The Commons

Dansjes na de hapjes

Het restaurant bevindt zich in The Student Hotel. De inrichting heeft een vintage, hippe vibe en is kleurijk. Ook heel fijn zijn de lange loungebanken. Het geheel heeft een retro-achtige sfeer, die perfect aan bij de bij de doelgroep. Denk: hotelgasten, expats en locals uit de buurt.

Als de keuken sluit, wordt het restaurant in het weekend omgetoverd tot een danszaal. En dansjes zijn altijd een goed idee. Al helemaal na een goed diner en een drankje.

The Commons Amstedam-West

The Commons in Amsterdam City

Het pand in Amsterdam-West is de tweede locatie van The Commons in Amsterdam. Goed om te weten: de vestiging in Amsterdam-City is ook een fijne werkplek. In de ochtend kun je met een goed ontbijt en een heerlijk kopje koffie rustig werken. De middagen zijn ideaal als lunchplek voor meetings, en in de avonduurtjes kun je bijkomen met een cocktailtje of twee.

Er zijn ook nog vestigingen in Den Haag en Rotterdam. The Commons Amsterdam-West is elke dag tot laat geopend. 

Het adres van The Commons Amsterdam-West:

Wibautstraat 131,
1091 GL, Amsterdam

Meer Hotspots in Amsterdam:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.