Redactie
Redactie Koffiesalon 23 feb 2016
Leestijd: 2 minuten

TEDS

TEDS is de plek voor all day breakfast in Amsterdam Oud-West. Om 7.00 ‘s ochtends worden de deuren geopend en kun je genieten van al het lekkers, de vriendelijke bediening en als het zonnetje schijnt en het lieflijke terras. 

In één van de mooiste straten van Amsterdam (de Bosboom Toussaintstraat) vind je het schattige zaakje. Neem plaats op de heerlijke lange bank (houden wij van) of aan de grote stamtafel, en laat je verwennen.

Om de lekkerste gerechten te ontdekken struinen de eigenaren de hele wereld af. Eenmaal gevonden geven ze er hun eigen draai aan, waardoor al het lekkers laagdrempelig, maar stoer en eerlijk tegelijk zijn.

Het menu is groot, en met al die heerlijke gerechten wordt het je niet makkelijk gemaakt om een keuze te maken. Kom dus met trek en het liefst niet alleen, zodat je zoveel mogelijk kan proeven. 

Zo kun je de dag licht beginnen met yoghurt met granola, een croissantje of cereals met melk, maar ook voller met bijvoorbeeld gekookte eitjes met broodsolaatjes, roerei op toast (met of zonder toppings), eggs benedict (of Norwegian) op een croissant of de bananenpannenkoekjes met Nutella.

Maar, dat is nog niet alles. Ze hebben er namelijk ook de meest aantrekkelijke. Denk aan de TEDS Club met pulled chicken, bacon en kaas, een Reuben sandwich, Philly cheese steak en een broodje bal met truffelmayo. Daarnaast zijn er nog heerlijke specials als een vega burger, French toast en een Caesar salad.

ontbijten

Stil je dorst met een glaasje water met een smaakje uit de taps op de bar, een perfecte kop koffie, sapje, cocktail of glas champagne. Tot slot kun je er ook terecht voor een lekkere borrel of uitgebreide high tea, met óf zonder booze.

Een laatste pluspunt aan TEDS is dat je er goed in je eentje kunt toeven. Met je laptop, een boek of een krant die er altijd ligt. En heb je zin om een praatje te maken? Dan ben je met de vriendelijke bediening hier ook aan het juiste adres.

TEDS sluit dagelijks om 19.00, maar wil voor een feestje of borrel blijven ze graag langer open. Kijk op de website voor meer informatie. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.