Redactie
Redactie Dineren 10 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

‘t Wycker Cabinet

‘t Wycker Cabinet is een klassieke bistro in het sfeervolle Wyck in Maastricht. De zaak is gevestigd in een historisch pand en is wat ons betreft de ideale uitvalsbasis voor zowel dagjesmensen als Maastrichtenaren.

Het Cabinet heet dagelijks haar gasten vanaf 10.00 welkom en serveert een uitgebreid ontbijt, goddelijke broodjes voor de echte fijnproever, salades en natuurlijk warme gerechten. ‘s Avonds wordt plaats gemaakt voor het diner, waarbij je urenlang kunt tafelen of juist terecht kunt voor snelle hap.

Op de kaart staan teveel aantrekkelijke gerechten om op te noemen, maar toppers zijn het broodje porchetta (€8,70), het broodje bloedworst met appelstroop en gebakken appeltjes (€7,90), salade caprese met Limburgse buffelmozzarella (€13,90), coquilles met bloemkoolpuree (€12,40) en de verschillende vleeswaren en kaasjes om uit te kiezen (vanaf €3,80).

Je begrijpt het, ‘t Wycker Cabinet is een echte plek voor levensgenieters. Of het nu gaat om een stevig ontbijt voor een lange dag struinen door de stad, een gezellige lunch, een borrel met vrienden of uitgebreid diner: ‘t Cabinet is altijd wel een goed idee.

Beeld: Rob Truijen

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.