Redactie
Redactie Afhalen 19 mei 2015

Eetwinkel Geniet

In één van de oudste straatjes in Utrecht, op nog geen 200 meter afstand van de Dom, vind je Eetwinkel Geniet. Deze eetwinkel is dé plek voor een ontbijtje, een goede kop koffie óf een lekkere lunch.

Bij Eetwinkel Geniet wordt het gebak vers gebakken en de sapjes versgeperst. Ook zijn de koffie, broodjes én vleeswaren biologisch en wordt de zalm huisgerookt.

Op het ontbijtmenu staan onder meer huisgemaakte granola en verse smoothies, en als lunch bestel je hier broodjes huisgemaakte tonijnsalade, biologische Serranoham of met huisgerookte zalm. Probeer ook de bruschettes!

Wil je nog even verder winkelen? Neem dan een kijkje in het winkelgedeelte van Geniet. Hier vind je leuke culinaire cadeautjes zoals huisgemaakte sambal, bijzondere specerijen en de lekkerste olijfolie en balsamico azijn.

Tip: op donderdagavond is het in Utrecht koopavond en kan je bij Eetwinkel Geniet ook in de avond terecht voor een smaakvolle én betaalbare hap eten. Hou de Facebook-pagina de gaten voor het menu op donderdag.


Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Eetwinkel Geniet
Sluiten