Rum Baba

In het steeds gezelliger wordende Amsterdam-Oost vind je nu ook Rum Baba. Een gezellig café waar je komt voor een goede kop koffie, een lekker taartje en gezellige sfeer. 

Aan de bar worden verschillende soorten koffies gemaakt en vind je een waanzinnige selectie aan vers gemaakte taarten en cakes. Fijn is dat ze ook gezondere en zelfs vegan opties verkopen.

Heb je iets stevigere trek? Dan kun je hier ook terecht voor een lekker belegd broodje.

Het zaakje is ingericht met veel vintage meubels en felle kleuren, wat het geheel een gezellige sfeer geeft. Daarbij heeft het een fijn terras waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met lekkers en een krantje. Pluspunt: bij Rum Baba liggen verschillende boeken die iedereen mag pakken om te lezen.

Kijk voor meer informatie zoals de openingstijden op de Facebook-pagina.

jetlagged #hunkyboyzeuropeanvacation

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ SUKKO (@sukkos) on

Koffietje… Krantje… Zondag ochtend, heerlijk! Hoe begon jij m vandaag? We duimen nog even dat t droog blijft voor de @puremarkt in #parkfrankendael en het Open Haven Festival op #IJburg , maar anders kan je ook altijd nog naar het @volkshotel voor de dag van het Amsterdamse Ambacht, of naar de garagesale van de @neighbourfoodmarket ! Fijne zondag allemaal! Xx

A photo posted by Inoostmetmik (@inoostmetmik) on

Latte & cranberry cake #rumbaba #amsterdam #oost

A photo posted by Marlous – looselab.nl (@looselab) on

Reageer op artikel:
Rum Baba
Sluiten