Culy
Culy Dineren 21 juni 2015

Dikke Graaf

In het mooie Amsterdam Oud-West is sinds een paar maanden Dikke Graaf gevestigd. Een gezellig buurtrestaurant aan de Wilhelminastraat met een smakelijke kaart, een ongedwongen sfeer en een heerlijk terras.

Van woensdag tot en met zondag kan je bij Dikke Graaf vanaf 15:00 uur terecht voor een borrel, aperitief of diner. Op de kaart staan heerlijke antipasti als bruschetta, knoflookgamba’s, buffelmozzarella geserveerd met balsamico en drankjes als Aperol spritz en verschillende gin-tonics.

DikkeGraaf5
Bron: Facebook

Ook vind je bij Dikke Graaf een selectie aan kazen en charcuterie, waardoor het de ideale plek is om lekker te borrelen en hapjes te delen. Voor wie liever een eigen gerecht bestelt, zijn er elke dag wisselende gerechten met vis, vlees, pasta en een salade.

Vast op het menu staan klassiekers als steak tartare (aanrader!), carpaccio en tournedos. Dikke Graaf heeft ook een eigen burgerén vegaburger.

Schuif bij Dikke Graaf dus zeker een keertje aan. Vooral van de zomer kunnen we het je aanraden: op het terras met mediterrane hapjes en borrels, en dan eindeloos tafelen…

DikkeGraaf2

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Dikke Graaf
Sluiten