Redactie
Redactie Aziatisch 1 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Ron Gastrobar Oriental

Al eerder schreven we over de opening van het Aziatische zusje van Ron Gastrobar en vandaag is het dan zover: Ron Gastrobar Oriental is officieel geopend. 

Centraal staat de authentiek Oriëntaalse keuken, waarbij met name China naar voren komt. Opvallend is dat er veel wordt gewerkt met orgaanvlees in combinatie met Aziatische allesvrienden. Zo wordt de dim sum gevuld met foie gras en genoten we van een pannenkoek gevuld met onder andere lamslever.

Net als bij de eerste Gastrobar kies je bij Oriental uit verschillende gerechten van het formaat tussengerecht, à €15,- per stuk. Ideaal om te delen, maar ook prima om in je eentje te verorberen. Daarbij zijn er nog twee ‘grote’ gerechten: Pekingeend en gestoomde tarbot. Deze kosten een stuk meer (€75,- voor twee personen), maar volstaan dan ook als volledig diner.

In de week voor de opening mochten wij stiekem al proeven. Favoriet was de pannenkoek gevuld met de lever, het hart en het maagje van lam, geserveerd met mangochutney. Maar, ook de wonton gevuld met paddenstoelen, vergezeld door crispy varkensoortjes, en verschillende dim sum’s waren niet te versmaden.


Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.