Redactie
Redactie BBQ, Grill 10 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Ron Blaauws hotdogbar: The Fat Dog

Sterrenchef Ron Blaauw heeft weer een nieuwe zaak geopend. Na het omtoveren van zijn sterrenzaak naar Ron Gastrobar, opende hij in april een nieuw concept in de Amsterdamse Pijp, genaamd The Fat Dog

Bij The Fat Dog kunnen culy’s terecht voor ambachtelijke hotdogs met allerlei toppings, onder het genot van bubbels, een goed glas wijn of een gin tonic.

Ron: “Noem ‘t een wijn/cocktailbar, noem ‘t een hotdogtent; ‘t kan allebei.”

De zaak is geïnspireerd door Bubbledogs in Londen; een champagnebar waar nu eens géén kaviaar wordt geserveerd. Wel op het menu in deze hippe Britse zaak: ‘gourmet hotdogs’. Bubbledogs is gevestigd aan 70 Charlotte Street in Londen en razend populair.

Onze favoriet op de kaart is de Vive la France (€12,-) met een worstje, gebakken paddenstoelen, bosuitjes, ganzenlever en truffelmayo. Of als je al die ‘fancy’ garnituren maar onzin vindt, neem je gewoon de Roy Donders: gewoon een broodje met worst en eventueel wat extra’s (€4,50).

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
Ron Blaauws hotdogbar: The Fat Dog
Sluiten