Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 9 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Restaurant Welp in Eindhoven: de beste culinaire kroketten

In het centrum van Eindhoven, in stadsdeel De Bergen, vind je restaurant Welp. Een echt stadsrestaurant, waar alles kan. Lunchen, dineren, borrelen, een high wine… of je nou lang of kort blijft, er is altijd wat lekkers.

Menumagazine

Bij restaurant Welp krijg je geen menukaart in je handen, maar een menumagazine. Compleet met verhalen, reportages én het menu van dat kwartaal.

Je kunt hier elke dag lunchen, bijvoorbeeld met carpaccio met oosterse dressing of een salade met tempura-gamba’s, komkommer en chili-mayonaise. En omdat een dessert bij de lunch ook zo lekker is: een lopend chocoladetaartje met gezouten karamel, slagroom toe of een lekker stuk mokka-cheesecake.

restaurant Welp
Bron: Restaurant Welp

Culinaire kroketten

Kom je om te dineren, dan zijn er starters als gebakken heilbot met couscous, gepofte tomaatjes en tandoorimayonaise, tarte tatin van witlof, rouleaux van fazantenpaté of een proeverij van verschillende gerechtjes.

Daarna door met maiskip a la bonne femme, op de huid gebakken kabeljauw met gamba’s, gerookte knol, mosterdsaus en Serranoham of diamanthaas met bearnaisesaus.

En sla ook beslist de kroketten niet over: Welp maakt de beste culinaire kroketten van Eindhoven.

High gin-tonic

Maar je kunt hier ook heel lekker borrelen met een gin-tonic, whiskey, rum of een biertje. Of doe een high wine, een high tea of een high gin-tonic, met bijpassende hapjes.

Restaurant Welp is elke dag open van 12:00 tot 23:30 uur. Reserveren kan online.

Het adres van Restaurant Welp:

Kleine Berg 35
5611 JS Eindhoven

Meer leuke hotspots in Eindhoven:

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.