Redactie
Redactie Dineren 12 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Quatre Bras

Quatre Bras is een prachtplek in Best om neer te strijken voor een uitgebreide lunch met meer dan een broodje kaas, culinaire borrel of luxe diner. Op de kaart staan klassiekers van over de hele wereld met veel regionale specialiteiten en producten.

Tijdens de lunch staan de meer uitgebreide broodjes zoals krabsalade met gebakken gamba’s, pastrami van kalf maar ook filet americain centraal. Daarbij staan er verschillende salades en warme gerechten op de lunchkaart.

‘s Avonds kun je al helemaal genieten bij Quatre Bras. Laat je verrassen door de chef (vanaf €34,50 voor drie gangen) of kies zelf van de kaart, wat zeker geen straf is. Denk bijvoorbeeld aan carpaccio van MRIJ-rund met ganzenlever en truffelcrème, oesters met een rode-wijnvinaigrette, pasta met verse kreeft en lamsrack vergezeld door jonge groenten.

De prijzen liggen hier weliswaar iets hoger (voor een lunchgerecht betaal je al gauw €10,- en de hoofdgerechten kosten gemiddeld €25,-), maar je krijgt zeker waar voor je geld. En ook niet geheel onbelangrijk: niet alleen de keuken, maar ook de bediening weet precies hoe het hoort.

Wil je meer dan alleen eten? Elke eerste vrijdag van de maand wordt een een avond met live-muziek georganiseerd. Verwacht hierbij geen disco-achtige taferelen, maar sfeervolle akoestische muziek.

Kijk op de website voor meer informatie, het huidige menu en openingstijden. 

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.