Redactie
Redactie Dineren 23 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

Auberge des Moules

In Phillippine, de plaats waar ooit de allereerste mosselhaven van Nederland lag, zit nu restaurant Auberge des Moules. De zaak is een begrip voor de liefhebber van Zeeuwse schaal- en schelpdieren.

Visliefhebbers zitten hier dus op de juiste plek, maar ook als je geen fan van lekkers uit de zee bent, is het hier goed toeven. Naast uitgebreide vismenu’s (zoals het Oosterschelde kreeftmenu) en visgerechten is er in het seizoen ook een aspergemenu en staan er verschillende vlees- en vegetarische gerechten op de kaart. Ook kun je alles van de menu’s à la carte bestellen.

Auberge des Moules is een beroemd restaurant in Phillippine; het zit er al liefst 42 jaar. En dat is ook niet gek met de sublieme gerechten die er geserveerd worden. De kaart is zo uitgebreid dat het moeilijk is om een keuze te maken uit al dat lekkers: oesters, kreeft, tonijn, eendenlever en rogvleugel. Sterkte!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.