Redactie
Redactie Restaurants 1 jul 2014
Leestijd: 1 minuut

The Park

Tweesterren chef Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel is vanaf nu tevens supervising chef van het nieuwe restaurant The Park, van het Rotterdamse Bilderberg Parkhotel. En daar zijn we blij mee!

The Park serveert gerechten volgens het signatuur van Van Loo in een ontspannen omgeving en voor een toegankelijke prijs. Verwacht dus gerechten met zowel een Franse, Spaanse, Italiaanse als Nederlandse twist, in een heel modern jasje.

Van charcuterie (lardo, bresaola en serranoham, maar ook ossenworst uit Baambrugge) tot eendenrillette, vitello tonnato tot kikkerbil-kroketjes en bietjes uit de Big Green Egg. En een erg leuk gerecht: een gedeconstrueerde club sandwich met garnituur van gerookte kip, tomaatjes, krokant spek en kwartelei.

Je kunt ontbijten, lunchen en dineren in dit moderne hotelrestaurant, waar ook niet-hotelgasten zich meer dan welkom voelen.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.