Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 9 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Van pulpo tot pain au chocolat bij Palmette in Den Haag

Bij Palmette in Den Haag zit je gezellig tussen de palmenprintjes terwijl je geniet van de Frans-Internationale keuken. Van pulpo tot pain au chocolat: hier is véél lekkers te vinden.

De openingstijden zijn ruim: elke dag kun je hier tussen 07:30 en 01:00 terecht voor ontbijt, lunch en diner. Kom ‘s ochtends meteen langs voor een petit dejeuner of een pain au chocolat bijvoorbeeld.

Zoals de Fransen doen

Als je rond middaguur grotere trek begint te krijgen, eet je hier belegde sandwiches – bijvoorbeeld met langzaam gegaarde procureur met een uiencreme of met salade van kingcrab, bleekselderij & komkommer – soepen, salades of specials.

Zoals Palmette’s New York Deli sandwich Pastrami met ingelegde kool & Cheddar. Of kabeljauw op de huid gebakken met aardappel, postelein, chutney van tomaat en een beurre blanc. Lekker uitgebreid lunchen dus, zoals de Fransen dat doen.

Palmette

Pulpo van de grill

Als de avond valt, schuif je bij Palmette aan voor pulpo van de grill met chutney van tomaat, gefermenteerde knoflook, Taggiasche olijven en geroosterde puntpaprika. Of ga je toch voor de gebakken coquilles en bloedworst, bloemkoolcrème, witlof, hazelnoot en een citroen beurre blanc?

Er zijn ook hoofdgerechten als entrecote met gebraiseerde witlof, king boleet, fondant aardappel en madeira jus of grietfilet van de grill, met linzen, gestoofde prei en een vleesjus.

Palmette Den Haag

After dinner cocktail

De desserts en after dinner cocktails moet je hier ook zéker even checken. Zo kun je hier een Tarte Tropézienne krijgen, maar ook chocoladetaart of appeltaart van Meneer Chocola uit Scheveningen.

Ook lekker: een after dinner cocktail. Want met een espresso Martini of een Old Fashioned sluit je je maaltijd bij Palmette perfect af.

Palmette zit aan Plaats 27, vlakbij het Binnenhof in Den Haag.

Palmette
Palmette
Bron: Palmette

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.