Culy
Culy Restaurants 5 december 2016

No Worries Antwerpen: veel meer dan een koffiebar

No Worries is de nieuwste horecazaak in Antwerpen. “Het eerste idee was een kleine koffiebar”, vertellen eigenaren Ann en Koen de Buck. De koffiemachine staat zichtbaar op de bar, maar de zaak is veel meer geworden dan enkel een koffiebar.

Koen en Ann staan samen achter de toog. No Worries is hun nieuwe, tweede thuis en tevens een begin van een nieuwe loopbaan. Beiden hebben een uitgebreide carrière achter de rug, als expats woonden ze met het gezin periodes in Azië en Afrika. De ervaring, kennis en energie komen samen in hun nieuwe zaak.

De hoge plafonds van het monumentale pakhuis geven ruimte aan warme lampen en veel planten waardoor de sfeer intiem is, als een huiskamer. De enorme leestafel nodigt uit om aan te schuiven, een lekkere koffie te bestellen en op je gemak wat te lezen.

no-worries-antwerpen0002

Op het menu vind je allerlei soorten (koffie)dranken: van espresso en cappuccino tot warme choco van Callebaut-chocolade en chai latte. Daarnaast zijn er koude smoothies, ijsthee, limonade en verse sapjes. En voor ‘s middags lekkere rode en witte wijn én Cava.

Het eetgedeelte op de kaart bestaat uit fijne taartjes, bokes (Belgische broodjes met kaas, vlees vis of zoet beleg), soepen en salades.

no-worries-antwerpen0001 no-worries-antwerpen0003

 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
No Worries Antwerpen: veel meer dan een koffiebar
Sluiten