Redactie
Redactie Afhalen 7 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Market 33 heeft de lekkerste food stands van Amsterdam-Zuid

Als je lekker wilt eten is er genoeg keuze in de hoofdstad van ons landje. Amsterdam is daarom wat ons betreft een waar eetparadijs. Market 33 is een goed voorbeeld van al het lekkers wat de stad te bieden heeft.

Bij Market 33 vind je verschillende jonge ondernemers die hun food concepten introduceren aan een breed publiek. Waar moet je dan aan denken? Verse Italiaanse pasta’s, poké bowls en vette burgers. Dit zijn onze favoriete food stands van Market 33.

Bao buns bij Market 33 in Amsterdam
Bron: Market 33

Grizzl

Ben jij vegetarisch en is je vriend(in) dol op vlees? Ga dan vooral langs bij Grizzl voor de lekkere trek! Van iedere snack serveren zij een vegetarische variant. Dat betekent burgers, kroketten, loempia’s en tosti’s voor iedereen! Behalve lekker is het al het eten van Grizzl duurzaam en gemaakt met liefde.

Bowls & Buns

Als je op zoek bent naar een gezonde en lekkere poké bowl, stop dan even bij Bowls & Buns. Behalve bowls hebben ze ook goed gevulde bao buns. Aan keuze in ieder geval geen gebrek! Zo kan je kiezen uit de smaken BBQ Pulled Pork, Shanghai Chilli Chicken, Black Soy Tempeh en Hoisin Duck.

Saté bij Market 33

Amore’s

Liefde gaat door de maag en bij Amore’s begrijpen ze dat. Sinds kort heeft het restaurant een nieuw menu, maar ook oude favorieten zijn van de partij. Dus je kan gelukkig nog genieten van hun klassieke spaghetti met signature tomatensaus.

Hello Oishi

De beste sushi van Zuidss eet je bij Hello Oishi, en ook zij hebben sinds kort een nieuw menu. Wat ons betreft reden genoeg voor een bezoekje, want sushi is altijd een goed idee.

Cannoli bij Market 33 in Amsterdam

Hello Vietnam

Heerlijk traditionele Vietnamese gerechten vind je bij Hello Vietnam. Door de authentieke smaken vergeet je bijna dat je in Amsterdam zit.

Surinaams & Ramen

Biem’s Kithen en Ramen Ramen zijn de nieuwste food stands van Market 33. Bij Biem’s Kitchen kan je terecht voor heerlijk Surinaams eten zoals voor nasi, bami en roti. De naam Ramen Ramen zegt waarschijnlijk al genoeg, dus als je zin hebt in ramen moet je hier zijn.

De food market telt tien food stands waarvan twee pop up restaurants. Als je benieuwd bent naar de andere stands raden we je zeker aan om langs te gaan. Al is het maar voor een drankje en de fijne sfeer.

Market 33 in Amsterdam-Zuid

Het adres van Market 33

Claude Debussylaan 33
Amsterdam

Market 33 is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten.

Meer fijne plekjes in Amsterdam:

Market 33 in Amsterdam-Zuid

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.