Redactie
Redactie Dineren 1 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

MARCUS

MARCUS is een koffie- en wijnbar in IJsselstein – nabij Utrecht – waar je kan lunchen, borrelen of gewoon kan gaan zitten met een krantje en een goed kop koffie. Ze werken er alleen met kwalitatief goede producten en de sfeer is er als thuis.

Bij MARCUS staan gecertificeerde barista’s voor je klaar om een lekkere kop koffie – of thee – voor je te zetten. De taarten, broodjes en salades zijn huisgemaakt en voor bij een glas wijn of (speciaal)biertje in de namiddag zijn er plankjes kaas en charcuterie te bestellen.

Één keer in de week is het tijd voor burgers bij MARCUS. Op vrijdagavond tussen 17:00 en 19:00 uur kan je dan een hamburger bestellen die wordt bedacht én bereid door The Holy Kauw Company.

Voor in de agenda: de eerste zondag van de maand verandert MARCUS in een pop-up restaurant. Er wordt dan in samenwerking met The Holy Kauw een 4-gangen diner mét bijpassende wijnen geserveerd. Voor een impressie van het pop-up restaurant kijk je op de Facebook-pagina van MARCUS. Als je van plan bent om te gaan, wel eerst even reserveren.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.