Redactie
Redactie Restaurants 13 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Livingstone Coffee in Amersfoort: koffie met een lekker stuk taart

Als je in Amersfoort bent en zin hebt in een hele goede kop koffie, ben je bij Livingstone aan het juiste adres. Kies jouw favoriete koffie van de enorme menukaart en bestel een lekker stuk taart, want hier wil je wel even blijven zitten.

Je vindt Livingstone Coffee op de Amersfoortse Groenmarkt, het is misschien even zoeken maar het is de zoektocht absoluut waard. Naast verdomd goede koffie serveren ze hier namelijk ook goddelijke huisgemaakte taarten. Van smeuïge red velvet, tot romige cheesecake en klassieke appeltaart.

Een cappuccino met een dikke punt cheesecake verorberen

De zaak is niet te groot, waardoor je hele persoonlijke aandacht krijgt. En dat vinden we fijn. Het lijkt bijna alsof je bij de enthousiaste eigenaar thuis in de woonkamer zit.

De tent is prachtig ingericht met een bar gemaakt van golfplaat, mooie vintage meubels en een grote kaart aan de muur waarop te zien is waar de koffie vandaan komt. Het is duidelijk dat er veel trots en passie in Livingstone Coffee is gestoken.

Bij koud weer kan je ook heerlijk opwarmen met een warme chocolademelk met mini marshmallows op de grote leren bank en een goed boek. Livingstone Coffee is knus en gezellig; hier kom je de winter wel door….

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.