Culy
Culy Bakkerij / Patisserie 3 januari 2016

Lapsang

Een theesalon die in de avonduren transformeert tot wijnbar annex restaurant: Lapsang in Den Haag is van alle markten thuis en serveert de lekkerste taartjes, gerechten en wijnen.

Op loopafstand van de Hofvijver vind je Lapsang, een knusse theesalon waar ze meer dan alleen thee serveren. Zo kun je er terecht voor het ontbijt (broodjes, granola, kwark, eitjes en ga zo maar door), de lunch (de lekkerste belegde broodjes), thee van ons favoriete merk Betjman & Barton en natuurlijk een high tea.

LapsangLapsang2

Zoveel mogelijk wordt zelfgemaakt (van de taarten tot de quiche) en bij de twee dames die het zaakje runnen spat de passie er van af.

Leuk is dat je de taarten ook voor thuis kunt kopen (wel even van tevoren bestellen) en dat ze op mooie dagen picknickmanden vullen. Ideaal voor een middag in het park!

Lapsang Den Haag

Wijnbar

Woensdag tot en met zaterdag verandert Lapsang om 17.00 in een wijnbar, met andere eigenaren (ze delen het pand), maar met minstens zoveel passie. Op de kaart staan ruim 100 verschillende wijnen (waarvan een groot deel per glas wordt geschonken), én bijpassende gerechten.

Kies al het lekkers zelf uit, of laat je adviseren. Tip: ga voor het menu van de chef, mét bijpassende wijnen. Ook leuk: de prijzen zijn ontzettend vriendelijk.

Kijk voor meer informatie op de website van de tearoom of de Facebook-pagina van de wijnbar. 

Lapsang3

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Lapsang
Sluiten