Redactie
Redactie Dineren 3 nov 2014
Leestijd: 1 minuut

La Folie

La Folie ligt in de oude binnenstad van Zaltbommel: een vestingstadje in de provincie Gelderland. Het restaurant wordt geroemd om de zeer smaakvolle gerechten, sfeervolle entourage en constante gastvrijheid.

De keuken van La Folie is in de basis Frans met invloeden uit andere wereldkeukens. Chefkok Joris Kerkhofs laat zich graag inspireren door hedendaagse kooktechnieken en internationale producten. Vaak ook uit de Aziatische keuken.

De gerechten zijn puur van smaak en bevatten relatief veel groenten. En ook aan degene die vegetarisch (willen) eten wordt gedacht. Ook zij kunnen een heerlijk menu verwachten met originele gerechten.

Bron: Facebook

Of je bij La Folie kiest voor een verrassingsmenu (vanaf 38,50 per persoon) of liever bestelt van het à la carte menu, je bent bij La Folie altijd verzekerd van fijne avond uit. De bediening is gastvrij en professioneel en de combinatie van het karakteristieke pand en prachtig opgemaakte borden maakt de avond tot een feestje.

Als voorgerecht zijn de coquilles met kalfswang een aanrader en als hoofdgerecht kunnen we de gebraden hertenkalfsrug met stoof van de schouder aanraden. Heerlijk met een jus van specerijen, peperkoek en kweepeer.

Bekijk hier het huidige menu.

Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.