Redactie
Redactie Dineren 3 nov 2014
Leestijd: 1 minuut

*Bij Jef

Bij een weekend uitwaaien op Texel hoort een avond uitgebreid én lekker eten. Wij kunnen restaurant Bij Jef in Den Hoorn aanraden. En mocht je nog een slaapplek zoeken op het eiland: je kan hier ook lekker luxe slapen…

Nadat chefkok Jef Schuur bij verschillende (sterren)restaurants werkte, besloot hij zijn grote droom waar te maken: een eigen restaurant op het eiland waar hij opgroeide. Dat werd Bij Jef op Texel en sinds 2009 is ook zijn restaurant bekroond met een Michelinster.

Bron: Facebook

Chefkok Jef Schuur samen met zijn partner en gastvrouw-sommelier Nadine Mögling

De liefde voor het eiland zie je terug in zowel het interieur als de gerechten die ‘bij Jef’ op het menu staan. Schuur werkt met vooral lokale en dus Texelse producten. Denk aan Texels (zuig)lam, Texelse kazen en schelp- en schaaldieren. Voor een zogenoemd ‘viergangen levensgenietersmenu’ (leuk!) betaal je €75,-.

Als je blijft slapen, maak je bezoek dan compleet door een arrangement te boeken. Ontvangst met champagne, verblijf in een luxe suite en – eventueel – een fietstocht of wandeling maken je verblijf extra bijzonder.

www.bijjef.nl


Bron: Facebook

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.