La Buvette is een fijne hangout, traiteur & boulangerie in Rotterdam

Aan de Rotterdamse Coolsingel zit Grand Café La Buvette. Een fijne hangout voor ontbijt of lunch. Binnenkort opent hier ook hun traiteur & boulangerie waar je lekkere Franse broden & patés voor thuis meeneemt.

La Buvette heeft haar intrek genomen in in het monumentale Erasmushuis. Het is een vrij groot pand, met capaciteit tot wel 150 personen. Je kunt er ook terecht voor je feestje of om te vergaderen.

La Buvette grand café
Bron: La Buvette

Wat gaan we eten?

Op de kaart heel veel lekkere klassiekers: van een croque madame of een croissant met roerei, ham, kaas en tomaat voor het ontbijt. Of de American pancakes met blueberry marmelade en yoghurt.

Voor de lunch zou je kunnen kiezen voor een bordje huisgemarineerde Gravad lax of en salade van sous vide gegaarde en dungesneden kip met linzen, kikkererwten, aubergine en yoghurtdressing.

Er zijn ook zalige broodjes, bijvoorbeeld met huisgemaakte pastrami, geserveerd met paddenstoelen en sauce verte. Of een broodje met gerookte eendenborst, sinaasappelchutney en zwarte peper.

Je kunt hier ook lekker borrelen met je vrienden met een plateau van charcuterie of kazen.

La BuvetteLa Buvette

Traiteur & boulangerie

La Buvette heeft ook een riant terras, waar binnenkort een traiteur en boulangerie worden geopend. Haal er verse croissantjes, Franse broden en gebakjes van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand. Of rillettes, patés en salades voor thuis.

La Buvette is van maandag t/m zondag geopend van 08:00 tot 18:00 uur; op vrijdag zelfs tot 20:00 uur.

Coolsingel 104, Rotterdam

00002_la_buvette_grand_cafe
Bron: La Buvette

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
La Buvette is een fijne hangout, traiteur & boulangerie in Rotterdam
Sluiten