Boodschappen 1 nov 2015 Culy

KOFFIE

KOFFIE is de uitbreiding van conceptstore Le Marais Deux in het Jekerkwartier in Maastricht. In de winkel kom je voor uiteenlopende zaken als kleding, accessoires en exposities, maar wij stappen vooral even binnen bij het naastgelegen KOFFIE vanwege de heerlijke… Koffie!

Hier vind je namelijk het terrein van Joost & Maartje en wordt goede koffie geserveerd met een flink stuk huisgemaakt gebak. De WiFi werkt er goed en de lange tafels zijn zo aantrekkelijk dat je meteen wil aanschuiven.

Sinds kort serveren ze ook een bescheiden lunch, met smakelijke broodjes en soepen die regelmatig wisselen. Ook het terras buiten is fijn en samen maakt het de ideale plek voor een korte break of juist lange dag werken.

KOFFIE is dinsdag tot en met zondag geopend. Kijk op de website voor de openingstijden.

Wandering alone can have its benefits ☕️

A photo posted by @kyle.weik on

4 uurtje ?

A photo posted by Diana Leeflang (@disfordazzle) on

Lekker! #beanhunter #maastricht

A photo posted by @matthewmarkmiller on

Looking for a good #CupofCoffee in #Maastricht? The second #interview in the column #Coffee Bars in Maastricht just got #published! This time, our #reporter went to @wijmakenkoffie Read it all on maastricht-students.com #photo by @brianmegens #Americano #Cappuccino #Espresso #Doppio #CoffeeisArt #Limburg #Netherlands #Granola #Yoghurt @lemaraismaastricht

A photo posted by Maastricht University (@maastrichtuniversity) on

Easy like sundaymorning! #sunday #mornings #easy #maastricht #coffee #fresh #pastry #flowers #happy #sunday!

A photo posted by Wij Maken Koffie (@wijmakenkoffie) on

Reageer op artikel:
KOFFIE
Sluiten