Redactie
Redactie Restaurants 10 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Intelligentia ICE is dé zoete hotspot van Eindhoven

Dat Strijp-S een broedplaats is voor culinaire concepten weten we al lange tijd, maar dat ze er het lekkerste ijs en gebak van onder de rivieren verkopen mag meer bekendheid krijgen. Daarom vandaag op Culy.nl dé zoete hotspot: Intelligentia ICE. 

Van maart tot en met oktober verkopen ze bij Intelligentia huis gemaakt ijs met de meest uiteenlopende en vooral ook bijzondere smaken.

Intelligenatia ICE in Eindhoven

De zaak is opgericht door Björn Cocu, die niet alleen een grote passie voor ijs heeft, maar zelfs een opleiding volgde aan de ijsuniversiteit van Italië (ja, die bestaat).

Van straciatella tot kaviaar

Naast de favorieten salty caramel, yoghurt-lemoncurd en Mon Chou taart, hebben ze altijd een aantal specials op de kaart én werken ze er per maand met wisselende thema’s. De smaken blijven de hele maand hetzelfde, op de limited edition na die dagelijks kan verschillen.

Denk bijvoorbeeld aan witte-chocoladeijs met kaviaar, pistache met zwarte truffel en ga zo maar door! Fijn is dat je de smaken altijd eerst even kunt proeven.

Op het menu staat overigens niet alleen ijs, maar ook de mooiste gebakjes, koffie, thee en desserts (met of zonder ijs). In de wintermaanden specialiseren ze zich vooral op chocolade en patisserie.

Adres Intelligentia

Je vindt Intelligenatia aan de Leidingstraat 27 in Eindhoven.

Intelligentia ICE is dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 22.00 geopend, bij lekker weer tot 23.00 en ook op maandag. Daarnaast hebben ze een heerlijk terras in de zon.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.