Redactie
Redactie Restaurants 22 jan 2014
Leestijd: 1 minuut

Huszár

Café Huszár is een beetje van alles en nog wat: een restaurant, een brasserie, een café en een gastropub. En eigenlijk nog meer dan dat!

Bij Huszár kun je ontbijten, lunchen en dineren, en kinderen kunnen lekker zitten in een speciale kinderhoek. Er is een uitgebreide bierkaart en een heerlijk menu, waarvoor zoveel mogelijk met eerlijke en biologische producten voor wordt gewerkt.

Als je bij Huszár gaat ontbijten kun je terecht voor klassiekers als croissants, toast of yoghurt. Lunchen kun je met pannenkoeken, eiergerechten of tosti’s en bij het diner kun je kiezen uit verschillende gerechten geïnspireerd door de wereldkeuken. Zo vind je bijvoorbeeld klassieke gerechten als stoofperen en een kaasplankje op de dessertkaart, maar kun je als hoofdgerecht ook voor een Moorse groentestoof met kikkererwten gaan. Voor ieder wat wils, ook voor kinderen! Wat helemaal super is, is dat Huszár een kok heeft die gespecialiseerd is in voedselallergieën en met liefde rekening houdt met bepaalde intoleranties.

Bij Huszár heb je een prachtig uitzicht op het water en als het zomer is kun je zelfs op het terras aan het water zitten. Maar binnen zitten is ook helemaal geen straf: het interieur is prachtig industrieel en artistiek.

Naast ontbijt, lunch en diner biedt Huszár ook de mogelijkheid tot buffetten, hebben ze een ruimte voor grote groepen, kun je er high-tea’en en high-winen. Tot slot zijn er regelmatig leuke workshops te volgens en organiseert Huszár ook evenementen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.