Redactie
Redactie Dineren 20 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

Grand Café Plein 4

Centraal gelegen aan het Stationsplein in Eindhoven vind je Plein 4, een grand café met gerechten op de kaart voor iedereen.

De hele dag door ben je bij Plein 4 welkom, of het nu gaat om een lekker kopje koffie, uitgebreide lunch, high tea met vriendinnen of hapje & drankje ‘s avonds.

In de middag kom je hier voor de smakelijke broodjes, salades, een kom soep of bijvoorbeeld een burger. Fan zijn we van het lunchplankje: voor €8,- per persoon krijg je een tomatensoepje, fruitsalade, ciabatta carpaccio, ciabatta met Serranoham én een rundvleeskroket.

Op het menu vind je ‘s avonds gerechten uit alle werelddelen: van Japanse tonijntataki tot Franse escargots, van Spaanse pintxos tot Amerikaanse burgers en een onvervalste ribeye met friet. Je kunt het allemaal bestellen bij Plein 4.

Leuk is dat ze elke dag tussen 16.00 en 19.00 verschillende aanbiedingen hebben. Zo kost het vlees van de week €15,- voor 300 gram, krijg je voor €5,- een cocktail en kost de daghap slechts €7,50. Tot slot serveren ze ook een heerlijke high tea, high wine en zelfs een ‘high beer’.

Elke vrijdag- en zaterdagavond doet om 21.30 de DJ zijn intrede en kan er worden gedanst. Kijk op de website voor meer informatie en openingstijden. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.