Redactie
Redactie Koffiesalon 7 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Happy Tosti

Na Den Haag openen er binnenkort ook in Leiden en Hoofddorp vestigingen van Happy Tosti (voorheen Tosti van Josti). Dé plek om te genieten van een bijzonder belegde tosti én waar mensen met een lichamelijke of psychische beperking aan het werk kunnen. 

Happy Tosti is een initiatief van Sam Holtus en Jasper kool, twee jonge ondernemers met een passie voor de horeca én tosti’s. Zoals ze zelf zeggen: “Iedereen vindt ze lekker en je kunt er eindeloos mee variëren.”

Daarnaast wilden ze deze passie combineren met het beschikbaar stellen van werkplekken voor mensen die meer moeite hebben met het vinden van een geschikte baan. Met een persoonlijke aanpak en kijken naar waar bij iedereen hun kracht ligt, willen ze het beste uit hun medewerkers naar boven halen. Wij zijn fan!

Happy Tosti
Happy Tosti

De tosti’s

En dan de tosti’s, want ook daar komen we natuurlijk voor. Verwacht hier geen kleffe tosti ham-kaas of Hawaï, maar bijzondere, duurzame en gezonde smaakcombinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wakamébol met pittige kip? Of een tosti met chocoladepasta en plakjes banaan?

Leuk is dat je de meeste tosti’s ook kunt ‘upgraden’. Voor €2,- tot €3,- extra krijg je een dubbele versie van je tosti. Ideaal voor de grote eters.

Kijk op de website voor meer informatie, zoals de openingstijden en het huidige menu.

Happy Tosti
Happy Tosti

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.