Culy
Culy Dineren 19 september 2015

Gustatio

Als je niet zou weten dat het eten er zo goed is, zou je Gustatio in de Groningse Oosterstraat zo voorbij lopen. Ook wij zijn dit zaakje meerdere keren gepasseerd, maar vanaf nu hoort dat wat ons betreft tot de verleden tijd. Hier vind je namelijk de meest simpele, maar pure Italiaanse gerechten. 

Gustatio is opgericht door een Italiaans stel dat authenticiteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Van goed belegde panini (niet onder de grill, maar ‘gewoon’ een goed belegd broodje) tot smaakvolle pasta’s en natuurlijk geweldige desserts: ze hebben het allemaal.

Op het menu vind je de lekkerste gerechten als linguine met pesto, sperziebonen en aardappel, ravioli met provolone kaas en sinaasappelschil, en gnocchi met inktvis.

Gustatio Groningen

Hoewel het interieur anders doet vermoeden, is de kwaliteit er dus hoog. De gerechten zijn er simpel, maar de smaak maakt alles meer dan goed. En het is dan ook de ideale plek voor een goede lunch, snel diner of to go-adres voor thuis.

Ook de prijzen zijn hier overigens fijn: voor minder dan €10,- heb je al een niet te versmaden pasta en de broodjes kosten minder dan €6,- per stuk. Kijk voor meer informatie op de website.

Gustatio GroningenGustatio Groningen

Op zoek naar meer leuke hotspots in Groningen? 

We schreven eerder al een artikel met onze favoriete tentjes.

blueberry_muffin_feel_good

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Gustatio
Sluiten