Franck: dé eetwinkel voor foodies in Zwolle

Foodies uit Zwolle opgelet: knoop tussen je oren dat je naar Franck moet. Want deze eetwinkel heeft alles in huis wat je lekker vindt. Ze noemen zichzelf dan ook een buurtwinkel 2.0.

Leuke en lekkere producten

Olaf en Judith runnen de bakkerij van Le Perron in Zwolle, maar kwamen naast brood steeds meer leuke (en lekkere!) producten tegen. In eetwinkel Franck kunnen zij die nu kwijt: popcorn uit de UK, single estate chocolade, handgemaakte ketchup uit Zeeland, pindakaas uit Rotterdam en de leukste ambachtelijke limonades en bieren.

Bij de selectie vinden ze het belangrijk dat het om unieke, kleine producenten en leveranciers gaat. Smaak, presentatie en duurzaamheid wegen allemaal mee.

Franck eetwinkel

Homemade

Naast lekkere snacks en bites, kun je hier ook kant-en-klaar maaltijden meenemen voor thuis of op het werk. Denk aan soepen, wraps, salades en warme maaltijden. Die worden allemaal gemaakt door het Amsterdamse Maass. Kip in pindasaus met groene couscous bijvoorbeeld, of verse ravioli met doperwten en ricotta. Ook is er Japanse zalm miso met gemberrijst en Westmalle stoof.

Daarnaast maken ze bij Franck zelf ook heel veel lekkers. Ze bakken bijvoorbeeld hun eigen pie’s met pepersteak, klassieke beefstew en pittige linzencurry. Maar ook biologische cakes, broden (vijgen-gorgonzolabrood anyone?) en rustieke pizza’s.

Franck pie
Bron: Franck

Kleine huiskamer

Franck zit aan de Diezerpoortenplas 9 in Zwolle. Je kunt online een bestelling plaatsen, lekkers (af)halen voor thuis of gewoon even neerploffen in de kleine huiskamer met een broodje en een drankje.

Ze zijn elke dag geopend, behalve op zondag. Check de site voor de openingstijden.

#cranberrie #falafel #lunch salade bij #franckfood #Zwolle met yoghurtdip #vega #organic

A post shared by Olaf Heinen (@franckfood) on

Nieuw bij #Franck #Zwolle; #Fuet , droge worsten uit Spanje. Prachtige worsten met waanzinnige smaken. #Iberico #knoflook en #Tuinkruiden Pure ingrediënten pure smaak

A post shared by Olaf Heinen (@franckfood) on

Popcorn popcorn popcorn Franck krijgt er geen genoeg van Nu nieuw; de sweet dreams van @thejohnaltmanorganization. Eerlijke popcorn zonder kunstmatige toevoegingen vol van smaak. #zwolle #franck #food #gmofree #100%natuurlijk #popcorn

A post shared by Olaf Heinen (@franckfood) on

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Franck: dé eetwinkel voor foodies in Zwolle
Sluiten