Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Restaurants 3 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Voor oats & taco’s: Fifty Fifty in Den Bosch

Zachte taco’s, goede koffie en lekker ontbijtjes: daarvoor ga je naar Fifty Fifty in Den Bosch. Je kunt hier zowel terecht voor healthy trek als voor guilty pleasures.

Oats & taco’s

Het is makkelijk te onthouden: Fifty Fifty heeft oats én soft shell taco’s. Maar dan nog kiezen of je voor het engeltje of het duiveltje op je schouder gaat: gaan we healthy of gaan we voor guilty? De keuze is altijd fifty-fifty.

Een gezond ontbijtje doen kan hier bijvoorbeeld met ‘carrot oats’ met rozijnen, kaneel, chia en walnoot. Of geef toe aan je guilty pleasure met banaan, choco en crunchy pindakaas. Je krijgt je oats trouwens in een handige meeneembeker, voor onderweg.

Fifty Fifty Den Bosch
Bron: Fifty Fifty

Mini lobster taco

De zachte taco’s van Fifty Fifty zijn heerlijk als lunch. Ga bijvoorbeeld voor de ‘jalapeno taco’ met zwarte bonen, maïs en koriander. Of de falafel-taco: een crossover tussen Mexico en het Midden-Oosten met falafel, geroosterde paprika en guacamole. Goed om te weten: alle healthy taco’s zijn vegetarisch.

Mag het wel een onsje meer zijn vandaag? Zet je tanden in de ‘chicken cha sieuw taco’ met kippendijen, rode biet, Chinese kruiden, koriander, radijs en gebakken uitjes. Of de ‘mini lobster taco’ met rivierkreeftjes, lente-ui, limoen en cocktailsaus.

Tóch trek in iets anders? Daar is ook aan gedacht: zo eet – en haal – je hier lekkere salades zoals de poké salad met o.a. zalm, mango en edamame.

Fifty Fifty is van maandag t/m zaterdag geopend van 09:30 tot 20:00 uur en op zondag tussen 12:00 en 20:00 uur. Kijk voor meer info online.

Het adres van Fifty Fifty:

Snellestraat 54
5211 EN ‘s-Hertogenbosch

Meer hotspots in Den Bosch:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.