Redactie
Redactie Dineren 29 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Feliz Fine Food

Feliz Fine Food is ontstaan uit een voorliefde voor de horeca en opgericht door een vader en zijn twee zonen. Hier kun je op elk moment van de dag genieten van lekkere hapjes en drankjes. 

De zaak is opgedeeld in 3 delen: to go, to stay en to lounge. Zo kun je voorin (to go) genieten van hun huisgemaakte soft- en yoghurtijs, sapjes en smoothies, en in het volgende gedeelte (to stay) genieten van een lunch, drankje of simpel hapje.

Tot slot is er nog het restaurant waar je uitgebreid kan dineren en plaats biedt aan ruim 40 gasten. Centraal staat de Mediterrane keuken met invloeden uit Azië. Zo wordt er gekookt met ingrediënten uit Italië, Spanje en Frankrijk, maar ook met bereidingswijzen uit het verre Oosten.

Denk bijvoorbeeld aan een carpaccio van zalm met coquilles en zeewiersalade, langzaam gegaarde kalfswang met truffelmayo op toast en rib-eye met polenta en sjalottenjus. De prijzen lopen erg uiteen, maar een gemiddeld hoofdgerecht kost €21,-.

Is het mooi weer? Loop dan zeker even door naar de prachtige tuin, waar je kunt genieten van de zon, een hapje en drankje.

Kijk op de website voor de openingstijden en het huidige menu.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.