Culy
Culy Dineren 29 oktober 2015

Feliz Fine Food

Feliz Fine Food is ontstaan uit een voorliefde voor de horeca en opgericht door een vader en zijn twee zonen. Hier kun je op elk moment van de dag genieten van lekkere hapjes en drankjes. 

De zaak is opgedeeld in 3 delen: to go, to stay en to lounge. Zo kun je voorin (to go) genieten van hun huisgemaakte soft- en yoghurtijs, sapjes en smoothies, en in het volgende gedeelte (to stay) genieten van een lunch, drankje of simpel hapje.

Tot slot is er nog het restaurant waar je uitgebreid kan dineren en plaats biedt aan ruim 40 gasten. Centraal staat de Mediterrane keuken met invloeden uit Azië. Zo wordt er gekookt met ingrediënten uit Italië, Spanje en Frankrijk, maar ook met bereidingswijzen uit het verre Oosten.

Feliz Fine Food5

Denk bijvoorbeeld aan een carpaccio van zalm met coquilles en zeewiersalade, langzaam gegaarde kalfswang met truffelmayo op toast en rib-eye met polenta en sjalottenjus. De prijzen lopen erg uiteen, maar een gemiddeld hoofdgerecht kost €21,-.

Is het mooi weer? Loop dan zeker even door naar de prachtige tuin, waar je kunt genieten van de zon, een hapje en drankje.

Kijk op de website voor de openingstijden en het huidige menu.

Feliz Fine FoodFeliz Fine Food6Feliz Fine Food3

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Feliz Fine Food
Sluiten