Restaurants 21 nov 2015 Culy

Espresso Lounge

Het wil nog weleens lastig zijn: ongestoord genieten in een restaurant en je niet hoeven te bekommeren om je kinderen. Bij Espresso Lounge gaat dit hand in hand, drink je heerlijke koffie en serveren ze de lekkerste broodjes. 

Espresso Lounge heeft gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en dus ook voor kinderen. In de speciale Kids Lounge kunnen kleintjes zich uren vermaken en door de stukken glazen vloer houd je ze makkelijk in de gaten.

Het speelparadijs voor kinderen in de benedenruimte bij Espresso Lounge! Oogje in het zeil houden kan ook door glazen doorkijkjes vanaf de begane grond. Heerlijk koffie nuttigen dus! #haarlem #hotspot #koffie #kids #blog

A photo posted by Haarlem City Blog (@haarlemcityblog) on

Op de kaart vind je gerechten gemaakt van zo veel mogelijk gezonde, biologische of zelf bereide ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan yoghurt met muesli en rood fruit, ouderwetse wentelteefjes, broodjes van de grill, salade caprese en antipasti voor tijdens de borrel.

Je kunt er dus niet alleen ontbijten en lunchen, maar ook terecht voor een kopje koffie naar keuze of een borrel met een mooi glas wijn en wat lekkers.

Ook de ligging is ideaal: om de hoek van de Grote Markt en in één van de gezelligste straten van Haarlem. Kijk op de website voor meer informatie.

#haarlem #stad #enjoying #girls #vogue #icecoffee #friends #worteltaart #igers #instafood #instagood #instalike #lol #love #laugh #yummy #nomnom #picoftheday #goodlife #gezelligheid #espresso #lounge

A photo posted by Fashion*Food*Beauty*Travel (@itsrrabia) on

And then she said…☕️ #womenandcoffee#coffeedate#friends#sundaylove#talkabout#granola#coffeenclothes

A photo posted by ??? (@fortunemango) on

Bloggerbreak with @adashoffash

A photo posted by CARMEN (@carmen_mdfd) on

Reageer op artikel:
Espresso Lounge
Sluiten