Redactie
Redactie Afhalen 29 mrt 2012
Leestijd: 0 minuten

De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager timmert hard aan de weg. Sinds 2010 brengt deze ‘slager’ plantaardige vleesvervangers op de markt, gemaakt van soja en lupine. Maar na jarenlang experimenteren, produceren en proeven ontketenen ze vanaf nu een nieuwe revolutie: ‘vlees’ gemaakt van 100 % regionaal geteelde groenten. 

Culy moést het natuurlijk proeven en schreef er een uitgebreid artikel over. De uitslag? Zelfs Culy’s carnivoor Monique was overtuigd!

Het begon met een ‘slagerij’ in Den Haag, maar inmiddels is er ook een vestiging in Amsterdam geopend. Daarnaast kun je de producten in verschillende supermarkten kopen zoals Albert Heijn, Plus en Eko Plaza.

De beste start van je weekend 🥐

Iedere zaterdag het laatste culinaire nieuws, restaurant-tips en bijzondere ontdekkingen in je mailbox met Culy weekend!

Reageer op artikel:
De Vegetarische Slager
Sluiten