Redactie
Redactie Dineren 26 nov 2015
Leestijd: 2 minuten

De Harmonie

In het drukke centrum van Rotterdam vind je De Harmonie, een oase van rust waar binnen en buiten in elkaar overlopen. In de keuken wordt gekookt op hoog niveau, zonder dat het ‘te moeilijk’ aanvoelt. 

De gerechten zijn niet te groot en niet te klein, waardoor je zelf heel gemakkelijk een menu kunt samenstellen. Fijn dus voor zowel grote als kleine eters, want hierdoor kunnen diegenen met een kleinere maag alsnog voldoende proeven.

Elk gerecht kost €15,- per stuk en sommigen zijn ook als vegetarisch verkrijgbaar.

Op de kaart vind je een keur aan luxe ingrediënten als schelp- en schaaldieren, orgaanvlees in de vorm van lever en zwezerik, de mooiste vissoorten, wild, gevogelte en natuurlijk groenten! Hiervan wordt een deel zelf verbouwd en worden er veel spannende smaakcombinaties gemaakt, die je in eerste instantie misschien niet bij elkaar zou zoeken.

De gerechten zijn met veel passie en gevoel voor detail bereid en opgemaakt, waardoor het iedere keer weer een feestje is voor je zintuigen om hier te eten. Voorbeelden zijn coquilles met sinaasappel en cacao, ganzenlever met komkommer en kruidkoek, en sardines met salie en Parmezaan.

Oog voor detail

Niet alleen in de keuken is het oog voor detail groot, want je kunt je avond of middag met een gerust hart overlaten aan de kundige bediening. Of het nu gaat om het bijschenken van je drankje, een passend wijnadvies bij de gerechten of een gezellig praatje aan tafel.

Een ander groot pluspunt is dat ze een goed BOB-arrangement aanbieden, zodat iedereen – of je nu met de auto bent gekomen of niet – kan genieten van lekker eten én bijpassend drinken.

Van binnen naar buiten

Zoals we eerder al schrijven lopen binnen en buiten bij De Harmonie in elkaar over. Dit kun je zien aan het bijzondere interieur en nog leuker: de stadstuin. Als je hier plaatsneemt aan een tafeltje lijkt alsof je bent beland in een villa in het Zuiden van Frankrijk en is het enige wat je hoort de vogeltjes.

Fijn is dat zolang het weer het toelaat, de tuin openstaat. Je kunt hier dan ook zowel lunchen als dineren, of ervoor kiezen van alleen het aperitief buiten te genieten.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.