Redactie
Redactie Restaurants 4 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

De Haan in Groningen: een restaurant zonder bediening

Een restaurant zonder bediening, dat is wel heel bijzonder. Maar bij De Haan in Groningen is dat hoe het er elke dag aan toe gaat. 

De 28-jarige eigenaar Dennis de Haan heeft altijd al in de horeca gewerkt en vond het tijd voor iets anders. Hij staat zelf in de keuken en zet al het eten persoonlijk bij je op tafel. Maar… verder loopt er geen bediening rond.

Bron: Facebook

Bestelformulier

Je bestelt hier namelijk via een bestelformulier, waarop je aangeeft hoeveel gangen je wil. Dat kunnen er 3, 4 of 5 zijn en daar betaal je respectievelijk 35, 42 en 47 euro voor. Voor 75 euro kan je all out en kan je zo veel drinken als je wil.

Het drinken staat allemaal klaar zodat je het zelf in kan schenken. Bij elk gerecht is een bijpassende wijn uitgezocht, maar je kan ook gewoon huiswijn drinken. Je houdt gedurende de avond bij hoeveel je drinkt en maakt zo uiteindelijk zelf de rekening op.

Bron: Facebook

Dennis heeft hiervoor onder andere bij Parkheuvel in Rotterdam gewerkt. Dat is niet niks, en dat proef je ook terug in de gerechten. Van kalfsbiefstuk met sukade tot een salade van noordzeekrab en kabeljauw, overal is over nagedacht.

Kijk voor meer informatie op www.restaurantdehaan.nl.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.