Redactie
Redactie Bakkerij / Patisserie 10 mei 2014
Leestijd: 1 minuut

De Gebaksjuwelier

Voor mensen met een glutenallergie of -intolerantie is het vaak balen op culinair gebied. Er zijn zoveel dingen die ze niet kunnen eten, zoals bijvoorbeeld de meeste taartjes, koeken en cakejes. Maar, daar is De Gebaksjuwelier voor in het leven geroepen. Hier wordt namelijk alles glutenvrij gemaakt!

Eigenaresse Paula Onink is na een carrière in de gehandicaptenzorg haar passie achterna gegaan en heeft zich laten omscholen tot banketbakker. Haar droom was het hebben van een eigen winkel en die staat er inmiddels, in Culemborg. Wat het speciaal maakt is dat ze zich toespitst op het glutenvrij bakken, zodat mensen met een allergie ook kunnen genieten van de zoetigheden die zij maakt.

Naast dat ze veel inspiratie haalt uit de tips en opmerkingen van haar klanten, houdt ze op de website een blog bij over alles wat met bakken te maken heeft.

Je kunt donderdag, vrijdag en zaterdag terecht in de winkel. Daarnaast kun je workshops volgen in glutenvrij bakken en is het mogelijk om haar creaties ook (op maat) te bestellen.

GebaksjuweliergebaksjuwelierGebaksjuwelie2r

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.