Culy
Culy Dineren 1 februari 2015

De Buurman Eten & Drinken

De Buurman Eten & Drinken is gevestigd aan de Dam: een gezellig pleintje in het centrum van Zaandam, op loopafstand van het station. Hier eet je in een mooi authentiek pand de lekkerste gerechten én voor een goede prijs.

Wie bekend is in Zaandam weet De Buurman wel te vinden. Al ruim twintig jaar is het restaurant gevestigd aan de Dam. Eerst als jazzcafé waar je óók een hapje kon eten, tegenwoordig ligt bij De Buurman echt de focus op goed eten.

De Buurman

De inrichting van De Buurman heeft door de houten vloeren, tafels en stoelen, iets weg van een gezellig eetcafé. De zaak is sfeervol en de bediening is persoonlijk, maar professioneel. En dan… het menu! De kwaliteit is constant en de prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

De Buurman

Voor een tournedos betaal je € 24,50, maar je kan bij De Buurman ook een satéetje bestellen voor € 17,50. En er zijn ook genoeg vis en vega-opties. Bekijk hier het menu.

Ga bij De Buurman ook zeker eens borrelen. Ze hebben een uitgebreid menu met fingerfood: van oesters tot garnalenkroketjes en van charcuterie tot een kaasplankje. Of ga voor de High Wine (tussen 15.00 en 18.00 te bestellen).

De Buurman

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De Buurman Eten & Drinken
Sluiten