Redactie
Redactie Dineren 29 dec 2013
Leestijd: 1 minuut

De Burger

Eindelijk een goede burgerbar in hartje Eindhoven! Bij De Burger kies je uit tien verschillende burgers; van vlees (bief, lamsgehakt, kalfsgehakt of kip) tot vis (zalm- of scampiburger) tot vega (burgers met cassave en piccalilly-mayo of portobello met comtékaas). Je kunt ook je burger volledig zelf samenstellen met allerlei toppings, van bacon of geitenkaas tot avocado of gebakken ui.

Onze favoriet? De truffelburger, met 175 gram Hereford beef, rucola, Parmezaanse kaas, truffelmayonaise en chips van truffelaardappel. Top van smaak, lekker gevuld en niet té groot, maar zeker niet te klein. Tof geserveerd op een houten plankje, op een krant. Frietjes kun je los bestellen; wij vonden ze hier niet super, maar ze horen uiteraard wel écht bij een burger. Je kunt hier ook salades, soepen en club sandwiches bestellen, maar daar kom je hier natuurlijk niet voor. Burgers zul je eten!

De broodjes bij De Burger zijn lekker knapperig van buiten en zacht van binnen, de burgers zijn goed belegd en het personeel lekker vlot. Kom wel op tijd, want deze zaak zit vrijwel elke avond vol – en reserveren kan hier niet. Lunchen kan hier ook: vanaf 12.00 uur is de keuken open.

culy 2013-12-23 om 15.14.12
culy 2013-12-23 om 15.14.25Photo 22-12-13 16 44 15

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.