Redactie
Redactie Dineren 11 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

De Brandweerkantine

In Maastricht is een voormalige brandweerkazerne omgebouwd tot dé plek voor creatievelingen. Hier vind je verschillende plekken voor ondernemers, waaronder de Brandweerkantine. Hier kun je elke dag terecht voor een kop Bocca koffie, ontbijt, lunch of diner.

Bij De Brandweerkantine is al het vlees van scharrel of biologische afkomst en waar mogelijk uit de streek. Dit laatste geldt ook voor de resterende producten. Iedereen is er welkom; of je nu een doorgewinterde carnivoor of vegetariër in hart en nieren bent.

In het weekend wordt de dagelijks wisselende menukaart een stuk uitgebreider en ben je hier echt aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijt of lunch.

‘s Avonds heb je meestal de keuze uit 5 voor-, 6 hoofd- en een aantal nagerechten. Denk bijvoorbeeld aan ravioli gevuld met krab, huisgerookte kip of een hartig taartje van prei en taleggio. Of wat dacht je van een prachtige entrecote van de plancha, een auberginespies met kikkererwten-friet en gekruide hangop en zoete-aardappelfriet met crème fraîche?

Leuk is dat niet alleen de bediening vriendelijk is, ook de prijzen zijn top: voorgerechten kosten gemiddeld €9,-, de meeste hoofdgerechten €18,50 en desserts gaan tot €6,50.

De Brandweerkantine is 7 dagen per week geopend en alleen op maandagavond gesloten. Reserveren is mogelijk vanaf 8 personen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.