Culy
Culy Dineren 11 oktober 2015

De Brandweerkantine

In Maastricht is een voormalige brandweerkazerne omgebouwd tot dé plek voor creatievelingen. Hier vind je verschillende plekken voor ondernemers, waaronder de Brandweerkantine. Hier kun je elke dag terecht voor een kop Bocca koffie, ontbijt, lunch of diner.

Bij De Brandweerkantine is al het vlees van scharrel of biologische afkomst en waar mogelijk uit de streek. Dit laatste geldt ook voor de resterende producten. Iedereen is er welkom; of je nu een doorgewinterde carnivoor of vegetariër in hart en nieren bent.

In het weekend wordt de dagelijks wisselende menukaart een stuk uitgebreider en ben je hier echt aan het juiste adres voor een uitgebreid ontbijt of lunch.

De Brandweer Kantine Press 2015De Brandweer Kantine Press 2015De Brandweer Kantine Press 2015

‘s Avonds heb je meestal de keuze uit 5 voor-, 6 hoofd- en een aantal nagerechten. Denk bijvoorbeeld aan ravioli gevuld met krab, huisgerookte kip of een hartig taartje van prei en taleggio. Of wat dacht je van een prachtige entrecote van de plancha, een auberginespies met kikkererwten-friet en gekruide hangop en zoete-aardappelfriet met crème fraîche?

Leuk is dat niet alleen de bediening vriendelijk is, ook de prijzen zijn top: voorgerechten kosten gemiddeld €9,-, de meeste hoofdgerechten €18,50 en desserts gaan tot €6,50.

De Brandweer Kantine Press 2015De Brandweer Kantine Press 2015De Brandweer Kantine Press 2015

De Brandweerkantine is 7 dagen per week geopend en alleen op maandagavond gesloten. Reserveren is mogelijk vanaf 8 personen.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
De Brandweerkantine
Sluiten