Redactie
Redactie Dineren 6 apr 2014
Leestijd: 1 minuut

De Biertuin

We zien ze steeds vaker: eetcafés waar opvallend veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit van het eten en slechts een paar simpele klassiekers op de kaart staan. Neem nu De Biertuin: een ietwat rommelig ogend café met een ruim terras voor de deur, dat bekend staat om een paar simpele gerechten zoals een halve kip van het spit, de onovertroffen luiewijvenfriet en een killer hamburger.

Die laatste is zo goed dat hij de Hamburgertest van Het Parool won. Daarbij is de kip in de Ceasar salade zo waanzinnig krokant dat Culy’s Monique er maar niet over kan ophouden en liet de Carnivorenplank (een plank met een burger, halve kip en worst) een diepe indruk achter bij onze mannelijke tafelgenoten. Ja, eten kan je hier goed en ook aan de vega’s wordt overigens gedacht.

Maar, je bent hier logischerwijs ook aan het juiste adres voor een goed biertje! De kaart telt er maar liefst tien van de tap en ruim twintig op fles.

De Biertuin is maandag tot en met zondag geopend voor lunch en diner. Reserveren is niet mogelijk, dus wil je verzekerd zijn van een tafeltje? Kom dan zo vroeg mogelijk.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.