Redactie
Redactie Restaurants 16 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

De lekkerste huisgemaakte kroketten vind je bij Culinair Cafetaria in Eindhoven

Culinair Cafetaria is dé plek in Eindhoven voor de lekkerste huisgemaakte kroketten en meer snacks bomvol smaak. 

Met een missie om de lekkerste kroketten te maken openden Robbert van den Boom en Nick Gubler ruim een jaar geleden Culinair Cafetaria. Dit is de perfecte combinatie tussen heerlijke huisgemaakte snacks, goede bediening en een voor de verandering gezellig interieur.

Pal tegenover het Philips-Stadion kun je terecht voor een keur aan heerlijkheden, die per seizoen veranderen. Zo staat er nu in de lente een knolselderij-truffelkroket op het menu, in de winter één gevuld met wildstoof en in het najaar de erwtensoepkroket.

De rendangkroket met madame jeanettemayo is nu al een hit, maar ook de fromage a troix (een kaassoufflé met drie soorten kaas en balsamico) en de Peking express (een loempia met Pekingeend en hoisin) vallen in de smaak.

Maar er is meer! Zo baken ze heerlijke frietjes en de aspergeburger is een must-try. Daarbij hebben ze twee glutenvrije kroketten en zelfs één vegan burger.

Culinair Cafetaria is helaas alleen maar in het weekend geopend: vrijdag vanaf 17.30 en op zaterdag & zondag vanaf 17.30. Kijk op de website voor het menu. 

Foto’s door Tiny Moutain.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.