Redactie
Redactie Dineren 13 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Cotignac

Cotignac is één van de nieuwste aanwinsten voor de Amsterdamse Rivierenbuurt. Bij deze gezellige Franse Brasserie kan je terecht voor eerlijk eten voor een goede prijs, en een uitgebreide wijnkaart vol (Franse) pareltjes. 

Op de regelmatig wisselende kaart staan standaard drie voor-, hoofd- en nagerechten, met altijd ruimte voor vlees, vis en vega. Daarnaast is er de keuze uit een vast aantal typisch Franse klassiekers, zoals bijvoorbeeld escargots, entrecôte, crème brûlée en onze geliefde steak tartare.

Naast dat je er ‘s avonds duidelijk kunt smullen, ben je bij Cotignac ook meer dan welkom in de ochtend of middag. Dan is er ruimte voor verrukkelijk ruikende croissants, vers belegde broodjes, soepen en salades. En oja: de taartjes zijn er zeker een aanrader.

De naam Cotignac komt overigens van het gelijknamige dorpje in de Provence, een speciale plek voor de eigenaren (één van hen is geboren in de omgeving) vol met mooie herinneringen.

Tot slot: wees snel en reserveer een tafeltje, want ook al zijn ze nog maar net open, de telefoon staat elke dag roodgloeiend!

Cotignac 2014-07885
Cotignac 2014-07890

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.