Cleeff in Haarlem: koffietent in een oude apotheek

Cleeff is een fijne hotspot aan de Kleverparkweg in Haarlem. “Op de zonnigste hoek van de Kleverparkbuurt”, aldus de eigenaren. Dat klinkt nu al goed!

Je kunt naar Cleeff voor je ontbijt, lunch en voor zoete trek. Start met granola of wentelteefjes en lunch met lekkere stevige boterhammen met hummus en gegrilde groenten, homemade eiersalade of makreelsalade. Liever wat lichter? Ga voor een lekkere herfstsalade.

Een ontbijtje in de zon in Haarlem

Cleeff Haarlem

En check de taartenkaart: huisgemaakte carrot cake, limoentaart… allemaal lekkers voor bij een kop koffie.

Daarover gesproken: de koffie is allemaal van White Label Coffee en ze maken naast cappuccino ook een americano of latte macchiato voor je. Voor theeleuten is er een uitgebreide theekaart.

Ook de inrichting is tof: deze hotspot huist in een oude apotheek en heeft een fijn, warm interieur. Het echte huiskamergevoel dus. De perfecte plek om even onderuit te zakken me een koffietje!

Cleeff is zeven dagen per week geopend tot 18:00 uur.

?

A photo posted by Ayla baart (@aylabaart) on

YAY wat is het weer een fijne dag vandaag✌?️☀️ Samen met vriendlief en een vriendin heb ik gezellig bijgekletst en heerlijk gesmuld bij Cleeff?? Een onwijs leuke nieuwe hotspot in Haarlem! En daarna ben ik nog met vriendlief de sportschool ingedoken om samen even keihard te knallen?!! En nu zit ik lekker met een theetje op de bank en jup, ik geniet nog even flink van het niets doen? #graduatedlife #lifebyiris

A photo posted by Iris Raaijen (@lifebyiris) on

Cute little cafes in Haarlem & this one has the sweetest little playroom for kids ☕️? #cleeff #kleverpark #haarlemkids #haarlem #haarlemlife #kidfriendlyhaarlem #haarlemforkids #kidfriendlyamsterdam #amsterdamforkids #amsterdamwithkids #thingstodoinamsterdam #iamsterdam #iloveamsterdam #ilovehaarlem #igersamsterdam #igamsterdam

A photo posted by Amy in Haarlem (@haarlemforkids) on

Reageer op artikel:
Cleeff in Haarlem: koffietent in een oude apotheek
Sluiten