Redactie
Redactie Dineren 22 jun 2015
Leestijd: 1 minuut

Choux

Van de makers van succes-pop-ups Foyer en Repéré is om de hoek van het Amsterdam CS Choux geopend. Een restaurant dat voor de verandering blijft (yes!) en waar je minstens net zo lekker kunt eten als bij de eerder genoemde zaken.

Bij Choux verstaat de kok duidelijk zijn vak. Het menu is fusion, de gerechten zijn goed op smaak en blijven interessant. Ook wordt er gewerkt met seizoensingrediënten en zie je veel invloeden uit de Nordic cuisine.

Op de kaart vind je een goede balans tussen vis, vlees en vega, en ook krijgen groenten een glansrol. Denk bijvoorbeeld aan eend met koolrabi, karnemelk en dille, of rode poon met rivierkreeft, inktvis en spitskool.

Je kunt kiezen uit 3, 4 of 7 gangen (prijzen variëren van €31,- tot €55,-) eventueel begeleid door een gelijk aantal bijpassende glazen wijn.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.