Culy
Culy Restaurants 21 mei 2016

Calypso: de hele dag simpele, maar de lekkerste gerechten in Eindhoven

Bar Bistro Calypso is een gezellig tentje in Eindhoven waar je de hele dag welkom bent en kunt genieten van de lekkerste gerechten. 

Het leuke aan Calypso is dat ze koken met slechts vier gaspitten en daardoor een beperkte kaart voeren. Dat klinkt misschien onhandig, maar in feite is het juist ideaal omdat je altijd weet waar je aan toe bent.

Zo is het op woensdag Gehaktdag (meestal een gerecht uit de Hollandse keuken, al dan niet met gehakt), kun je op donderdag genieten van vers gebakken pizza’s en is er op vrijdag Visdag altijd een hele vis uit de oven.

Daarbij hebben ze standaard een aantal hapjes op de kaart, zoals brood met Turkse olijven, oesters, een kaasplankje en Spaanse Fuet worst.

Calypso Eindhoven

In de ochtend en middag is er een aparte kaart, met onder andere de uitgebreide Calypso ontbijtplank, havermout met yoghurt en fruit, huevos rancheros, echte Brabantse worstenbroodjes en een heerlijk broodje met merguez worstjes en harissamayo. En voor degenen met een glutenintolerantie of -allergie: er zijn ook glutenvrije broodjes verkrijgbaar!

De prijzen zijn sympathiek; de meeste hoofdgerechten doen €14,50 en de pizza’s gaan vanaf €6,50 de oven uit.

Calypso is woensdag tot en met zondag geopend vanaf 10.00 ‘s ochtends.

Calypso2Calypso

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Calypso: de hele dag simpele, maar de lekkerste gerechten in Eindhoven
Sluiten