Redactie
Redactie Dineren 25 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Café Panache

Café Panache opende eind maart haar deuren aan de Ten Katestraat in Amsterdam Oud-West. Gevestigd in een voormalige marktopslagplaats en op steenworp afstand van de Ten Katemarkt tilt Café Panache het marktgevoel naar een hoger niveau.

Het menu van Café Panache is afgestemd op wat de markt te bieden heeft en bevat seizoensproducten en een wisselend gerecht met duurzaam gevangen vis (gegrild of in zoutkorst), schelpdieren (van de grill) en steak (met béarnaise en chimichurri). Verkrijgbaar in verschillende porties. Om zelf op te eten, of te delen.

Voor wie dagvers en voor een fijne prijs wil eten is het dagelijks wisselende ‘Market Menu’ een aanrader. Voor 30 euro krijg je 3-gangen, gemaakt van dagverse producten van de markt. Wie op zoek is naar een meer culinaire beleving bestelt het ‘Menu Gourmand’. Een culinair verrassingsmenu à 45 euro.

Je kan bij Café Panache overigens ook heel goed terecht voor drankjes. Zo hebben ze een heel fijn cocktailmenu met pitchers (!) en longdrinks. Maar er is ook een ruime keuze uit verschillende wijnen en biertjes. Wij zijn fan!

Leuk om te weten: Panache is van dezelfde ondernemers die onder meer Carter en Franklin openden.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.