Redactie
Redactie Inspiratie 25 apr 2015
Leestijd: 1 minuut

Biologisch, lokaal en eerlijk vlees van Gras Grazers

Drie vrienden, één missie. De mannen achter Gras Grazers – Wout, Daan en Florian – staan voor minder, maar beter vlees eten. Zij bedachten de Gras Grazers Tas: een tas met stukjes biologisch vlees, in verschillende hoeveelheden en af te halen in Amsterdam.

Na een tijdje volledig vegetarisch te hebben gegeten besloten Wout, Daan en Florian toch dat een kleine hoeveelheid vlees per week goed is voor de gezondheid. Omdat ze het niet eens waren met de manier waarop vlees tegenwoordig veelal wordt vervaardigd, gingen ze op zoek naar alternatieven. Ze besloten het heft in eigen hand te nemen en kwamen met Gras Grazers.

Gras Grazers maakt zich sterk voor lokaal vervaardigd, biologisch, lekker en gezond vlees van koeien die buiten in de weide gras grazen. Dat vlees verkopen ze in de vorm van de Gras Grazers Tas. De tas bevat een combinatie van luxe (o.a. biefstuk, entrecote), gemakkelijk (o.a. gehakt, hamburger) en vergeten vlees (o.a. rib-, sucadelap) en is in verschillende hoeveelheden te krijgen. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn.

De tas is af te halen op locaties van SLA, maar kan ook worden bezorgd op adressen in Amsterdam. Het vlees wordt diepgevroren geleverd en past in elk vriesvak(je). Woon je niet in Amsterdam? Houd dan de website van Gras Grazers in de gaten. Binnenkort komen er namelijk afhaalpunten in andere grote steden bij.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.